06 – 2049 7143
Selecteer een pagina

Links

Reinoud Bekkema Tekenstudio

De illustraties en karikaturen van Reinoud zijn origineel, vrolijk en pakkend. Digitaal, op papier of op canvas. In stijlvol zwart-wit of levendig kleur.  Nodig Reinoud eens uit als sessieschetser, sneltekenaar of entertrainer.  Gun je gasten en deelnemers een mooie herinnering. Een meerwaarde voor je feest, congres, event of brainstormsessie.

Bedrijfsverhaal.nu

Bedrijfsverhaal.nu haalt je verhaal naar boven en zet het om in een product dat past bij jou én jouw doelgroep. In een boek, een brochure, een periodiek, een magazine of een film bijvoorbeeld. Of in een multimediaal concept of een e-zine. Met journalistieke methodes en in een sprankelende stijl legt Bedrijfsverhaal.nu de persoonlijkheid van je organisatie bloot, waarmee je doelgroep zich graag identificeert.

http://drasco-wd.nl/

Drasco Webdiensten

Webdesign en het maken van premium websites is een belangrijk deel van de werkzaamheden van Drasco Webdiensten. Wij zijn vooral gespecialiseerd in het bouwen van websites in WordPress. Van de keuze voor een Basis installatie tot aan het Premium pakket. Wilt u iets extra’s? Wij maken het graag voor u.

http://drasco-wd.nl/