06 – 2049 7143
Selecteer een pagina

Over Loes

Loes Schrijver

 

Visie, werkwijze

Kwaliteit is niet meer genoeg. Je kunt de beste zijn, vaak adverteren, NEN-certifitaten halen en alle scholing volgen waarmee je kennis actueel blijft. Maar wil je dat mensen je opzoeken en vervolgens ook nog eens terugkomen, dan moet je meer bieden: een beleving, een prettig gevoel.

Hoe geef je een goed gevoel?

Eenvoudig: met eerlijke verhalen, met antwoorden op vragen waar je klanten en potentiële klanten echt wat aan hebben, met persoonlijke verhalen die raken. Over jouw bedrijf, je werkwijze, je service. Laat klanten vertellen wat ze van je vinden, laat medewerkers aan het woord, deel je kennis, verspreid je visie. Want dat is wat mensen boeit. Dat is waardoor mensen vertrouwen in jou krijgen.

Laat zien wie je bent

Folders, nieuwsbrieven, websites, Facebook, jaarverslagen, bedrijfsmagazines, vakbladen… laat zien wie je bent en waar je voor staat. Wees persoonlijk, vertel mooie verhalen en zorg dat mensen met een goed gevoel aan je denken. Ook als ze niet direct op je zitten te wachten.

Hulp nodig?

Als freelance tekstSchrijver in Groningen help ik bedrijven zichtbaar te maken en wel op een manier die hun klanten en hun potentiële klanten aanspreekt. Wellicht kan ik ook jou daarbij helpen.

Bedrijfsverhaal.nu

Samen met Pras Weijers vorm ik de coöperatie Bedrijfsverhaal.nu. Kwaliteit uitstralen, vaak adverteren, hoog scoren in Google: prima manieren om zichtbaar te zijn voor je doelgroep. De wederzijdse klik komt via een oprecht verhaal over de ziel van je organisatie: branded content. Met journalistieke methodes en een sprankelende stijl geeft Bedrijfsverhaal.nu je organisatie een herkenbaar gezicht. In een boek, in een online of papieren magazine, in film, in een e-zine of in een multimediaal concept.

Levensverhaal

Ook help ik mensen met het schrijven van hun levensverhaal. Hoe? Dat bepaal je zelf. De een wil alleen iemand die structuur geeft en de tekst redigeert, de ander laat het liefst het hele schrijven aan mij over. Maak gerust een afspraak. Dan weten we gelijk of het klikt.

 

Vragen? Bel of mail me!